Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мешканка Дніпропетровської області намагалася ввезти в Україну партію пігулок для виготовлення психотропів на 2 мільйони гривень

12 грудня вночі на одному з блокпостів на трасі у Дніпропетровській області поліцейські зупинили автомобіль «Peugeot 207». За кремом була жінка. Під час поверхневого огляду у задній лівій двері автомобіля було виявлено 16 великих пакетів з психотропними пігулками вагою близько 20 кг.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

Як написано у повідомленні, оперативники Дніпропетровської області перекрили міжнародний канал контрабанди прекурсорів в Україну. 12 грудня на одному з блокпостів Дніпропетровської області поліцейські зупинили автомобіль «Peugeot 207». Під час поверхневого огляду у задній лівій двері автомобіля було виявлено 16 великих пакетів з пігулками вагою близько 20 кг. Правоохоронці вилучили знайдене. Як з’ясувалося, 55-річна жінка на своєму авто з-за кордону перевозить велику партію пігулок, з яких виготовляють психотропні речовини. За попередніми оцінками, їх вартість на «чорному ринку» становить близько 2-х млн. гривень.

Поліцейські доставили жінку до відділення поліції, автомобіль вилучили. Пігулки направили на експертизу. Зараз вирішується питання щодо правової кваліфікації події.

Раніше Інформатор писав про те, що  у Кривому Розі чоловік перевозив в автомобілі 100 літрів дизельного пального без документів

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору