У народі кажуть, що хліб всьому голова. Але як часто ми його викидаємо лише тому що він засох. При цьому є дуже багато смачних страв, які готують саме із залишків хліба.
Інформатор пропонує приготувати грибний суп з черствого хліба.
Продукти
- черствий хліб – 3-4 скибочки
- цибулина – 1 шт.
- грибний бульйон – 1,5 л сіль,
- перець, лавровий лист, спеції – на смак
- вершкове та рослинне масло – для смаження
- сметана та зелень – для подачі
Приготування
Натріть хліб на тертці, обсмажте разом із цибулею на суміші вершкового масла та олії.
Потім додайте цю суміш у киплячий грибний бульйон, посоліть, поперчіть, додайте спеції.
Прокип’ятіть суп кілька хвилин і залиште на 10 хвилин, щоб настоявся.
Щоб зробити суп ще ситнішим та смачнішим, додайте шматочки копченої грудинки.
Подайте страву зі сметаною та зеленню.
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг-чизбургер з листкового тіста. Писали, ліниві котлети в листковому тісті та тефтелі з фаршу і картоплі.
Читайте нас у Facebook, Telegram та Viber
Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook
Олена Шевченко
