Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Економній господині: як приготувати грибний суп з черствого хліба

У народі кажуть, що хліб всьому голова. Але як часто ми його викидаємо лише тому що він засох. При цьому є дуже багато смачних страв, які готують саме із залишків хліба. 

Інформатор пропонує приготувати грибний суп з черствого хліба.

Продукти

  • черствий хліб – 3-4 скибочки
  • цибулина – 1 шт.
  • грибний бульйон – 1,5 л сіль,
  • перець, лавровий лист, спеції – на смак
  • вершкове та рослинне масло – для смаження
  • сметана та зелень – для подачі

Приготування

Натріть хліб на тертці, обсмажте разом із цибулею на суміші вершкового масла та олії.

Потім додайте цю суміш у киплячий грибний бульйон, посоліть, поперчіть, додайте спеції.

Прокип’ятіть суп кілька хвилин і залиште на 10 хвилин, щоб настоявся.

Щоб зробити суп ще ситнішим та смачнішим, додайте шматочки копченої грудинки.

Подайте страву зі сметаною та зеленню.

Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг-чизбургер з листкового тіста. Писали, ліниві котлети в листковому тісті та тефтелі з фаршу і картоплі.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору