Сезон кабачків у розпалі. Важкої їжи не хочется. Тому сами час спорбуапти щось новеньке, легке та смачненьке з тих самих кабачків.
На цей випадок Інформатор пропонує рецепт піци на основі кабачків, адже це зовсім літня страва.
Піца на основі кабачків
Продукти
Для основи:
- 300 г кабачка (1 середній)
- 1 яйце
- 40 г борошна
Кабачок натерти, посолити і відкинути на сито, щоб зтекла зайва волога і дуже добре віджати. Потім додати яйце, борошно і перемішати. Смажити під кришкою з обох боків.
Перекласти на деко, викласти начинку:
- кетчуп
- шинка куряча
- помідор
- маслини
- сир
Запікати в духовці 10-15-хвилин при 180-200 град. Начинка може бути інша на ваш смак. Можна готувати і на сковороді, під кришкою. Помідори пускають сік, тому багато краще не класти.
Раніше Інформатор розповідав про те, як приготувати мариновані кабачки з вишнями. Також ми писали про те, як приготувати фаршировані кабачки
Читайте нас у Facebook, Telegram та Viber
Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook
Олена Шевченко