Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Легко та смачно: готуємо піцу з кабачків

Сезон кабачків у розпалі. Важкої їжи не хочется. Тому сами час спорбуапти щось новеньке, легке та смачненьке з тих самих кабачків.

На цей випадок Інформатор пропонує рецепт піци на основі кабачків, адже це зовсім літня страва.

Піца на основі кабачків

Продукти

Для основи:

  • 300 г кабачка (1 середній)
  • 1 яйце
  • 40 г борошна

Кабачок натерти, посолити і відкинути на сито, щоб зтекла зайва волога і дуже добре віджати. Потім додати яйце, борошно і перемішати. Смажити під кришкою з обох боків.

Перекласти на деко, викласти начинку:

  • кетчуп
  • шинка куряча
  • помідор
  • маслини
  • сир

Запікати в духовці 10-15-хвилин при 180-200 град. Начинка може бути інша на ваш смак. Можна готувати і на сковороді, під кришкою. Помідори пускають сік, тому багато краще не класти.

Раніше  Інформатор розповідав про те, як приготувати мариновані кабачки з вишнями. Також ми писали про те, як приготувати фаршировані кабачки

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору