Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Сезон кабачків: готуємо кабачкові оладки з сиром

Сезон кабачків розпочався. Зазвичай їх дуже багато. Так, що господині навіть не знають, що ще цікавого з них можна приготувати. Так, щоб просто та цікаво.

Інформатор пропонує спробувати кабачкові оладки з сиром. Це смачно, корисно, та дешево.

Продукти

  • кабачок – 600 г;
  • яйця – 2 шт;
  • сир твердий – 150 г;
  • борошно – 3-5 ст.л;
  • сіль, перець, гранульований часник – за смаком.
  • сметана для подачі.

Приготування

Кабачок натерти, посилити, перемішати і відставити на кілька хвилин. Відтиснути зайву рідину. Додати яйця, потертий сир, борошно, перемішати і смажити на сухій сковорідці або ж на олії. Подавати зі сметаною, чи іншим улюбленим соусом. За бажанням можна додати часнику в сметану. Смачного!

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати швидкі мариновані хрустки кабачки. Також ми розповідали про те, як законсервувати кабачки з вишнями.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору