Багато людей не люблять страви з печінки. Але якщо приготувати цей недорогий продукт як слід, він може стати справжньою окрасою святкового столу. Важливо підібрати до нього відповідні спеції.
Інформатор пропонує приготувати з курячої печінки рулет на великодній стіл. робити його надзвичайно просто, а продукти знайдуться майже у кожному холодильнику.
Рулет з курячої печінки
Продукти
- 150-200 г курячої печінки.
- 3 яйця.
- 1 цибулина.
- 5 ст. л. манки.
- Кріп або петрушка (за вашим смаком).
- 3 шматочки хліба або батона.
- 150-200 мл молока.
- Сіль, перець, спеції за смаком.
Приготування
- Подрібніть курячу печінку в блендері (або наріжте дрібними шматочками).
- Додайте до печінки яйця, обсмажену цибулю, подрібнену зелень, хліб, замочений у молоці, та спеції. Перемішайте до однорідної маси, схожої на густу сметану.
- Розкладіть фарш у спеціальні пакети для рулетів або звичайні харчові пакети, заповнюючи їх не до кінця, адже манка під час варіння збільшиться в об’ємі.
- Відваріть рулети в підсоленій киплячій воді протягом 35 хвилин.
Подавайте рулет, нарізавши його скибками. Він чудово смакує як у гарячому, так і в холодному вигляді.
Для більш насиченого смаку можна додати до фаршу обсмажені гриби або тертий сир. Якщо ви хочете, щоб рулет був більш щільним, можна додати до фаршу 1 столову ложку борошна. Замість манки можна використовувати панірувальні сухарі.
Раніше Інформатор писав про те, як приготувати печінкові рулетики з сирно-овочевою начинкою. Також ми писали про те, як приготувати паштет з курячої печінки.
Читайте нас у Facebook, Telegram та Viber
Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook
Олена Шевченко