Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

До святкового столу: готуємо рулет з курячої печінки

Багато людей не люблять страви з печінки. Але якщо приготувати цей недорогий продукт як слід, він може стати справжньою окрасою святкового столу. Важливо підібрати до нього відповідні спеції.

Інформатор пропонує приготувати з курячої печінки рулет на великодній стіл. робити його надзвичайно просто, а продукти знайдуться майже у кожному холодильнику.

Рулет з курячої печінки

Продукти

  • 150-200 г курячої печінки.
  • 3 яйця.
  • 1 цибулина.
  • 5 ст. л. манки.
  • Кріп або петрушка (за вашим смаком).
  • 3 шматочки хліба або батона.
  • 150-200 мл молока.
  • Сіль, перець, спеції за смаком.

Приготування

  1. Подрібніть курячу печінку в блендері (або наріжте дрібними шматочками).
  2. Додайте до печінки яйця, обсмажену цибулю, подрібнену зелень, хліб, замочений у молоці, та спеції. Перемішайте до однорідної маси, схожої на густу сметану.
  3. Розкладіть фарш у спеціальні пакети для рулетів або звичайні харчові пакети, заповнюючи їх не до кінця, адже манка під час варіння збільшиться в об’ємі.
  4. Відваріть рулети в підсоленій киплячій воді протягом 35 хвилин.

Подавайте рулет, нарізавши його скибками. Він чудово смакує як у гарячому, так і в холодному вигляді.

Для більш насиченого смаку можна додати до фаршу обсмажені гриби або тертий сир. Якщо ви хочете, щоб рулет був більш щільним, можна додати до фаршу 1 столову ложку борошна. Замість манки можна використовувати панірувальні сухарі.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати печінкові рулетики з сирно-овочевою начинкою. Також  ми писали про те, як приготувати паштет з курячої печінки.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору