Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Дешево та смачно: готуємо паштет із курячої печінки

Що може бути зручнішим для зайнятої людини аби перекусити, ніж бутерброди. Їх можна взяти з собою на роботу на обід до чаю чи кави; можна з’їсти на ходу, коли дуже поспішаєте на навчання; можна приготувати дитині на сніданок. Але на бутерброд треба намазати щось смачненьке.

Інформатор пропонує рецепт смачного та недорогого паштету з курячої печінки.

Продукти

  • Цибуля, 2 шт;
  • жовтки варені, 3 шт;
  • масло вершкове, 200 г;
  • печінка куряча, 1 кг;
  • сіль та перець за смаком;
  • морква, 3 шт;
  • олія.

Приготування

Курячу печінку відварюємо у підсоленій воді до готовності протягом 5 – 10 хвилин. Головне не переварити, аби вона не стала жорсткою. Охолоджуємо.

Відварюємо моркву у воді або пару, охолоджуємо, очищаємо та ріжемо на шматочки.

Цибулю дрібно ріжемо та обсмажуємо на невеликій кількості олії та масла.

Змішуємо курячу печінку, моркву, цибулю та подрібнюємо все блендером (можна двічі провернути через м’ясорубку з дрібною решіткою). Додаємо сіль і перець на свій смак, масло вершкове і ще раз все збиваємо блендером чи лопаткою вручну.

Зберігаємо паштет у чистій та закритій кришці ємності.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати паштет з бекону у банках.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору