Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

З Карачунівського водосховища прибрали понад кілометр браконьєрських сіток

Попри всі заборони та період нересту на Карачунівському водосховищі продовжують бешкетувати браконьєри. Аби запобігти їхній протизаконній діяльності Дніпропетровській рибоохоронний патруль здійснюэ регулярні рейди. І хоча порушники не завжди залишаються на місці лову, знаряддя та пійману рибу вилучають.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Дніпропетровський рибоохоронний патруль, 5 та 6 квітня 2024 року під час проведення рейду, рибпатрульні очистили від браконьєрських сіток акваторію Карачунівського водосховища, поблизу села Вільне.

Зокрема, вилучили 13 безгосподарських сіток загальною довжиною 1,1 км. У заборонених знаряддях лову знаходилось 312 кг риби, а саме: плітка – 1498 штук плітки та  36 штук сріблястого карася.

Вилучили 13 безгосподарських сіток загальною довжиною 1,1 км.

Вилучили 13 безгосподарських сіток загальною довжиною 1,1 км.

Рибу передано для реалізації суб’єкту господарювання, з яким укладено договір. Кошти від продажу будуть зараховані до держбюджету.

Кошти від продажу будуть зараховані до держбюджету.

Кошти від продажу будуть зараховані до держбюджету.

Власників незаконних знарядь лову встановити не вдалося. Сітки опломбовано та передано на зберігання до Дніпропетровського рибоохоронного патруля.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області браконьєри за ніч виловили майже 1200 раків та про те, що на Карачунівському водосховищі затримали двох “рибних мародерів”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору