Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

На Карачунівському водосховищі затримали “рибних мародерів”

Справжні рибалки кажуть: “На риболовлю ходять за задоволенням, а за рибою до магазину”. Аби таке задоволення могли отримувати й наступні покоління українців існує низка заборон у тому числі і на ловлю сітками. Але дехто такі заборони ігнорує.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Державне агентство меліорації та рибного господарства України, Дніпропетровськими рибоохоронцями на Карачунівському водосховищі викрито чоловіків, які браконьєрили 4 сітками: рибні мародери добули 64 кг риби та завдали 275 тис. грн збитків.

Водночас на річці Самара виявлено іншого зловмисника, який незаконно наловив сітками карасів сріблястих, окунів та пліток на 162 тис. грн збитків.

Держрибагентство нагадує, що функціонує всеукраїнська безкоштовна «гаряча лінія»: 0 (800) 50-52-50. Якщо ви помітили порушення рибоохоронного законодавства просимо невідкладно повідомляти за вказаним номером телефону.

Раніше Інформатор писав про те, що браконьєри виловили з Дунаю і вбили 125-кілограмову білугу з чорною ікрою та про те, що у Криворізькому районі рибалка наловив карасиків більш ніж на 130 тисяч гривень.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору