Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Криворізькому районі рибалка наловив карасиків більш ніж на 130 тисяч гривень

Попри всі зусилля рибоохорони, браконьєри продовжують свою чорну справу на водоймищах України. Вони виловлюють рибу забороненими знаряддями лову та чинять суттєву шкоду біоресурсам країни. Та коли попадаються інспекторам, плати штрафи доводиться не жартівливі.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Дніпропетровський рибоохоронний патруль, у селі Мар’янське Криворізького району рибпатрульні виявили рибалку, який незаконно добував рибу з берега методом багріння. Використовуючи заборонені знаряддя лову типу «драк» порушнику вдалося добути 83 карася сріблястого, загальною вагою 23 кг. Збитки, завдані рибним запасам, становлять 131223грн.
На порушника оформлено протокол На місце події викликано слідчо-оперативну групу Нацполіції. Матеріали справи готуються для передачі до слідчих органів. Знаряддя лову вилучено слідчим. Ще живим карасям пощастило. Їх випустили у водоймище.

Раніше Інформатор писав про те, що в Україні змінилися правила спортивного та любительського рибальства, та про те, що у дніпропетровській області браконьєр незаконно виловив риби на півмільйона гривень.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору