Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На фронті загинув ветеран АТО та батько трьох дітей з Дніпропетровської області

На фронті загинув мешканець міста Жовті Води Дніпропетровської області Ілля Даниленко. Чоловікові було 33 роки. Він учасник АТО.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на інформаційний портал Жовтоводської міської ради, Ілля народився 27 липня 1990 року у Жовтих Водах.  Працював на ТОВ «Восток-Руда» та підсобним робітником у СМСЧ-9.

У 2018 році підписав контракт із ЗСУ та став на захист України. Пройшов шлях від солдата до командира взводу протитанкових ракетних комплексів. Учасник АТО та ООС.

З перших днів повномасштабного вторгнення виконував бойові завдання на Сумському, Харківському та Донецькому напрямках. Брав безпосередню участь у знищенні ворожих цілей та боях за визволення Гусарівки. Стояв на захисті Соледара та Бахмута.

За свої бойові заслуги нагороджений медаллю «За військову службу Україні» та орденом «За Мужність» 3-го ступеня, численними відзнаками командування військової частини, громадських та волонтерських організацій.

Загинув Ілля 11 березня 2024 року у бою з ворогом поблизу Кліщіївки, що на Донеччині.

У захисника залишилися батьки Світлана Василівна та Роман Веніамінович, дружина Анастасія та троє дітей: Максим, Каріна та Ярослав.

Прощання з молодшим сержантом Іллею Даниленком відбудеться 18 березня о 10:00 біля пам’ятника Героям визвольної війни українського народу 1648-1654 років.

Інформатор висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що під Авдіївкою, прикриваючи побратимів, загинув боєць з Кривого Рогу. Також ми писали, що на війні загинув боєць з Криворізького району, який потрапив під ворожий мінометний обстріл.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору