Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Потрапив під ворожий мінометний обстріл: на війні загинув боєць з Криворізького району

На Донецькому напрямку, поряд із селищем Терни, загинув мешканець Лозуватки Сергій Андрійович Кирпа. Серце захисника зупинилося 16 лютого 2024 року. Виконуючи бойове завдання Сергій потрапив під мінометний обстріл. 28 січня бійцю виповнилося 24 роки.

Трагічну звістку повідомили на сторінці Апостолівської сільради, – пише Інформатор.

28 травня 2022 року Сергій Кирпа був призваний до лав ЗСУ. Він служив командиром механізованого взводу механізованої роти.

В 2015 році закінчив комунальний навчальний заклад «Лозуватська загальноосвітня школа I-lll ступенів №1 ім. Т.Г. Шевченка». У 2017 році здобув повну загальну середню освіту, а в 2019 році отримав диплом молодшого спеціаліста у Криворізькому коледжі Національного авіаційного університету.

До повномасштабного вторгнення агресора працював у приватному підприємстві “Стіл сервіс” в цеху з обробки і сортування металопродукції.

“У Сергія була якась внутрішня потреба робити все до ладу. Він мав багато друзів, був гарним спортсменом, займався волейболом, греко-римською боротьбою, мав значні досягнення, мріяв досягти спортивних вершин у цьому виді”, – згадують вчителі Сергія Кирпи.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що на війні загинув футболіст з Кривого Рогу. Також ми писали, що на Куп’янському напрямку загинув батько трьох дітей з Кривого Рогу.

Олена Шевченко

Нагору