Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі вшанувати пам’ять загиблих у маріупольському драмтеатрі

Кривий Ріг приєднався до загальноукраїнської акції, присвяченій другій річниці трагедії. Увечері 16 березня на проспекті Поштовому з’явився напис «ДЕТИ». Його зробили в пам’ять про загиблих у драмтеатрі Маріуполя. 

Як розповідає Інформатор, 16 березня 2022 року російські окупанти скинули на драматичний театр Маріуполя авіаційну бомбу. У цей час у будівлі театру переховувалися від обстрілів близько тисячі мирних мешканців, а перед центральним входом на асфальті було написано великими літерами слово «ДЕТИ». Але це не зупинило жорсткого ворога. Сотні маріупольців загинули того дня.

У Кривому Розі містяни принесли лампадки та запалили свічки в пам’ять загиблих у Маріуполі.

“Ця біль по загиблим не лише маріупольців. Ми, криворіжці, кілька днів тому пережили чергову підступну атаку окупантів по мирним районам міста. За ці роки війни ми також маємо великі людські втрати – і на фронті, і в місті”, – йдеться у повідомленні Ради оборони Кривого Рогу.

Вічна пам’ять загиблим!

Містяни принесли лампадки в пам’ять загиблих

Криворіжці вшановують пам’ять загиблих у Маріуполі

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі відкрили меморіальну дошку на честь загиблого танкіста. Також ми писали, що бійця з Кривого Рогу Євгена Кашинського посмертно нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору