Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі відкрили меморіальну дошку на честь загиблого танкіста

1 лютого у криворізькому ліцеї №49 відкрили меморіальну дошку в пам’ять про Артема Карповича. Він був випускником ліцею і загинув у березні 2022 захищаючи незалежність України. Артем боронив Херсон у складі 17-ї танкової дивізії.

Повідомляє Інформатор із посиланням на виконком Покровського району.

Карпович Артем нагороджений нагрудним знаком “За заслуги перед містом” ІІІ ступеня (посмертно) та орденом “За мужність” – ІІІ ступеня (посмертно). Йому назавжди 23 роки.

“Артема Карповича пам’ятають і шанують як доброго, світлого юнака, який любив життя, успішно займався спортом. Мужній воїн став на захист Батьківщини з першого дня повномасштабного вторгнення агресора. Він до останнього подиху у складі 17 танкової дивізії боронив від російської орди наш Херсон. Цей пам’ятний знак буде завжди нагадувати нинішнім і прийдешнім поколінням про війну, людське горе та криваву ціну свободи”, – кажуть освітяни.

Пам’ятаємо, вшановуємо, схиляємо голови!

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі відкрили меморіальну дошку на честь загиблого Героя Михайла Маханькова. Також ми писали, що бійця з Кривого Рогу Євгена Кашинського посмертно нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору