Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Померла колишня директорка криворізької гімназії №103

13 березня стало відомо про смерть Людмили Миколаївни Кеуш. Жінка очолювала Криворізьку гімназію №103. На посаді директора вона працювала протягом 18 років. 

Сумну звістку повідомили на сторінці школи, – передає Інформатор.

Людмила Миколаївна була директором криворізької гімназії №103 з 2002 по 2020 рік. На жаль, після тяжкої хвороби жінка пішла у засвіти.

“Людмила Миколаївна усе своє життя вирізнялася стійкістю характеру, силою духу та наполегливістю. Вона була людиною мудрою, врівноваженою, чуйною, доброю, ніколи не забувала про проблеми тих, хто поруч.
Хтось із великих сказав: «Коли помирає людина, світ стає біднішим, бо втрачає те, чим вона жила, як сприймала все, що її оточувало, якою багатою і щедрою була її душа, сутність». Боляче, невимовно боляче говорити і писати ці слова про Людмилу Миколаївну — особистість неординарну, яскраву, невтомного і самовідданого керівника закладу. Вона була дуже енергійною людиною, великим працелюбом, прекрасним керівником, гарною дружиною, люблячою матір’ю та бабусею”, – згадують колеги.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Людмили Миколаївни.

Раніше Інформатор повідомляв, що після візиту до стоматолога помер 14-річний Іван з Кривого Рогу. Також ми писали, що помер ексгравець ФК “Кривбас” Богдан Шершун.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору