Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Як після “прильоту” виглядає п’ятиповерхівка у Металургійному районі

12 березня внаслідок загарбники атакували дві багатоповерхівки. Крім дев’ятиповерхового будинку на Східному постраждала ще й п’ятиповерхівка у Металургійному. Протягом 13 березня там працюють комунальники і прибирають навколишню територію.

Повідомляє Інформатор із посиланням на очільника Криворізької РВА Євгена Ситниченка.

Навколо будинку понівечені дерева, фахівці ДСНС прибирають бетонні плити, які повигиналися від удару. На дадаху утворилася діра.

Біля багатоповерхівки в Металургійному районі також розгорнуті пункти обігріву, де можна зігрітися кавою та чаєм. Функціонують міські штаби видачі допомоги та точки підтримки від благодійних організацій.

Нині люди закривають понівечені вікна плівкою та плитами OSB. Прибирають з балконів та прибудинкових територій бите скло.

На цей час стаціонарно лікується 18 людей, з яких 7 дітей. У важкому стані досі залишається 6 осіб, зокрема 1 дитина. З лікарні виписано 2 людей, які продовжать лікуватися амбулаторно.

Комунальники обрізають гілки, які зламалися під час влучання

Рятувальники розбирали бетонні плити, які ледь трималися на будинку

Мешканці закривають листами OSB вибиті вікна

Раніше Інформатор повідомляв, де організовані штаби допомоги для населення. Також ми писали, що з-під завалів дев’ятиповерхівки дістали тіло чоловіка.

Олена Шевченко

Нагору