Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Кривому Розі провели в останню путь 14-річного Івана, який помер після візиту до стоматолога: історія родини

5 лютого помер 14-річний Іван Ковальчук після візиту до стоматолога у “тисячці”. Хлопцю видалили зуб, але повернувшись додому йому стало зле. Після госпіталізації Іван помер у лікарні. 8 лютого з маленьким криворіжцем попрощалися у Спасо-Преображенсько кафедральному соборі.

Повідомляє Інформатор із посиланням на пост матері хлопчика у facebook.

Близька подруга родини розповіла, що після видалення зуба у Івана почали кровоточити ясна, але його відпустили додому. Вже вдома у нього почалися судоми і він втратив свідомість. Мати викликала швидку, його доправили до 8-ї лікарні, де він помер в реанімації.

“Я консультувалася з лікарем у Франції, вона попросила знімок, але його не зробили в Україні… Інших подробиць я ще не знаю, бо мати знаходиться в шоковому стані”, – пише подруга.

Старший брат померлого хлопчика майже с перших днів війни захищає Україну. Хлопець майже завжди воює “на нулі”. В родині було четверо дітей.

“Серце матері розривається на шматки і моє теж… Альона ще годує і підліковує безхатніх тваринок, волонтерить як може і де може і ні в кого нічого ніколи не просить, добра, працьовита, прекрасна жінка. Вона така ж як і я, рано осиротіла і життєвий шлях був дуже непростий, але вона зберегла в собі доброту та людяність…”, – ділиться близька подруга родини.

Раніше Інформатор повідомляв, що хлопчик з Кривого Рогу, на якого впала цеглина, потребує допомоги. Також ми писали, що у Дніпропетровській області 12-річний син лікарів наковтався пігулок і 77 хвилин був у стані клінічної смерті.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору