Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Грався та зламав хребет: у Кривому Розі дитині на спину впала цегла

4 лютого у Металургійному районі Кривого Рогу стався нещасний випадок. 13-річний хлопчик заліз на будівлю, де на нього впала цегла. Коли школяр не зміг піднятися, то самостійно викликав швидку. Підлітка у важкому стані з перебитим хребтом доставили у лікарню Дніпра.

Як розповідає Інформатор, хлопчик грався біля школи і м’яч залетів на дах невисокої будівля. Підліток поліз туди, але частина стіни відпала, школяр не тримався і впав. Після чого спину хлопця впала цеглина. Підліток самотужки набрав 103 і викликав собі швидку.

Спочатку, постраждалого з підозрою на ушкодження спинного мозку доставили у 8-му дитячу лікарню. Медики провели дообстеження і виявили закритий перелом двох хребців, із порушенням функцій спинного мозку

Після консультацій з дитячою обласною лікарнею, хлопця у важкому стані доставили у нейрохірургічне відділення лікарні Дніпра.

Будівлю, з якої впав підліток обнесли стрічкою

Джерело: ТРК “Рудана“.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі помер підліток після візиту до стоматології. Також ми писали, що у Дніпропетровській області 12-річний син лікарів наковтався пігулок і 77 хвилин був у стані клінічної смерті.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору