Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Повністю переламаний хребет: хлопчик з Кривого Рогу, на якого впала цеглина, потребує допомоги

4 лютого у Металургійному районі сталася трагічна подія. 13-річний хлопчик поліз за м’ячем на дах двоповерхової будівлі і на нього обвалилася стіна. Дитині цеглою перебило хребет. Школяра лікують у Дніпрі і йому дуже потрібна допомога.  

Повідомляє Інформатор із посиланням на пост ДЮСШ “Кривбас-84” у facebook.

Постраждалий хлопчик Владислав Микитюк – гравець футбольної команди “Кривбас-84”. Він отримав серйозну травму хребта, коли з другом грав у футбол на території гімназії №16. Їх м’яч залетів на дах покинутої двоповерхової будівлі. Влад поліз за ним, щоб дістати, частина стіни відвалилася, хлопець впав, і цегла впала йому на спину. Хлопця відвезли до 16-ї лікарні, де зробили огляд. Зараз Влад знаходиться у лікарні у Дніпрі.

Діагноз лікарів – закритий перелом двох хребців із порушенням функцій спинного мозку.

“На лікування потрібні великі кошти. Тому велике прохання до всіх – максимально поширити інформацію і якщо маєте змогу, долучитися фінансово. Навіть ваші 5 або 10 гривень серйозно допоможуть”, – пишуть тренери Влада.

Якщо у Вас є змога допомогти Владу з лікуванням, працівники клубу опублікували номер рахунку його батька  4790 7299 5750 2461  – Микитюк Віктор Васильович (Ощадбанк). А також можна переслати кошти на “Банку” Монобанк: 5375 4112 1468 8835 – Зоріна Світлана.

Олена Шевченко

Нагору