Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Zara, Pull&Bear, Bershka та інші: в Україну повертаються відомі бренди

З початком повномасштабного вторгнення низка відомих брендів зачинили свої магазини в Україні. І ось через 2 роки в Україну знову повертається одна із найбільших дистриб’юторських груп в індустрії моди – Inditex. Тому незабаром варто очікувати на відкриття таких магазинів, як Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home. 

Це підтвердили у МЗС України, – передає Інформатор.

Повернення міжнародних компаній на український ринок створить нові робочі місця, а це у свою чергу буде потужною підтримкою економіки України в часи війни.

“На доручення Президента України з 2022 року МЗС веде системну роботу з усіма провідними міжнародними брендами, які залишили український ринок через початок повномасштабної війни РФ, задля відновлення їхньої роботи в Україні. Повернення Inditex є наступним кроком після відновлення роботи McDonald’s, H&M та інших”, – повідомили у відомстві.

Повернення в Україну відомих брендів поглиблює інтеграцію країни у світову економіку, зміцнює довіру міжнародного бізнесу та інвесторів у нашу державу та її перемогу.

“Дякуємо нашим партнерам за підтримку цих зусиль. МЗС України продовжує роботу з відновлення роботи міжнародного бізнесу в нашій країні та залучення нових компаній”, – написали у МЗС.

Раніше Інформатор повідомляв, що “Ашан” пішов з Кривого Рогу. Також ми писали, що у центрі Кривого Рогу будують великий торговий комплекс.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору