Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Ашан” у Кривому Розі зачиняється: стала відома дата останнього дня роботи

У зв’язку з закінченням договору оренди “Ашан” закриває магазин у Кривому Розі. Останній день роботи – 3 березня 2024 року. Проте магазин продовжує свою роботу онлайн.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби Auchan Україна, – передає Інформатор.

Адміністрація повідомила, що попри зачинення магазинів у Кривому Розі та Запоріжжі, забезпечить співробітників робочими місцями в містах присутності Auchan в Україні.

“3 березня 2024 року останній день роботи магазинів Auchan в містах Запоріжжя та Кривий Ріг, але ми залишаємося відкриті для вас онлайн! Встигніть використати подарункові сертифікати. Картка лояльності Auchan залишається активною, використовуйте бонуси при онлайн-замовленні”, – йдеться у повідомленні.

Додамо, що на початку 2022 року компанія Auchan Україна вже анонсувала про закриття гіпермаркетів в містах Запоріжжя та Кривий Ріг. Проте після повномасштабного вторгнення росії, Auchan Україна та Arricano домовились про продовження оренди.

Нагадаємо, що 8 січня в місті Кривий Ріг внаслідок масштабного обстрілу, постраждав ТРК Сонячна Галерея та частина орендованого приміщення, в якому розташований гіпермаркет Auchan.

Нагадаємо, що на початку лютого “Сонячна галерея” відкрилася після ракетної атаки росіян. Також ми показали, як виглядав ТРЦ у Кривому Розі після влучання ракети.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору