Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Комунальники Кривого Рогу дістали “страховисько” із каналізації

Куртки, подушки, простирадла – що тільки не діставали із криворізьких каналізацій. Але мешканці Кривого Рогу знову і знову змивають в туалет ганчірки, вологі серветки і всілякий мотлох. Тому з цього “багатства” утворюються справжні “каналізаційні страховиська”.

Пишуть співробітники КП “Кривбасводоканал“, – передає Інформатор.

Так за адресою Дніпровське шосе, 38 комунальники приїхали прочищати засмічення і дістали купу мотлоху, яке жителі будинку у каналізацію.

Мешканців вкотре закликають використовувати каналізацію за призначенням, а не як спосіб позбутися непотрібних речей.

“Любі господині, якщо ви в пошуках ідей, що ж приготувати на вечерю, є готовий рецепт від мешканців Дніпровського шосе, 38. Шаурма! Та й не абияка, а з додаванням ганчірок, вологих серветок й інших інгредієнтів мотлоху. Як часто рекомендують блогери, – беріть і викидайте загортайте все, що бачите в смітнику холодильнику… Тільки будьте готові до забитої каналізації, смороду в підвалі, фекальних річок й інших наслідків недбалого користування мережею водовідведення”, – креативно облаяли мешканців комунальники.

Сміття із каналізації

Раніше Інформатор повідомляв, що із каналізації у Кривому Розі дістали червону куртку. Також ми писали, що в каналізаційному колодязі знайшли тіло 9-річного хлопчика.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору