Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мати до останнього обіймала дітей: у Харкові після російського обстрілу сім’я згоріла живцем

10 лютого армія рф атакувала Харків “шахедами”. Влучили по АЗС, внаслідок чого розлилося паливо і виникло займання. Внаслідок пожежі згоріли 14 будинків. В одному з них заживо згоріла ціла родина, найменшому малюку було лише 10 місяців.

Повідомляє Інформатор із посиланням на начальника слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергія Болвінова.

Під час тривог батьки з дітьми ховалися у підвалі. Але цього разу на подвір’я увірвалося полум’я. Коли родина побігла ховатися, біля будинку вже горіли дві машини та паливо.

Всі семеро опинилися у вогняній пастці. Попередньо встановили, що старший та молодший хлопчики були біля мами. А середній Михайло завжди бігав за татом. Чоловік ймовірно, знепритомнів першим, а малий – забився в куток, сам в кухні. Там ми його і знайшли.

“Ми знайшли всі сім тіл. Родина згоріла заживо. Старшому Льоші було сім років, середньому Михайлу – чотири роки, найменший – Павло, йому було десять місяців”, – повідомив слідчий

Матір з двома іншими синами намагалася врятуватися у ванній, тримала дітей в обіймах. Температура горіння була такою, що кістки та тіло немовляти перетворилися майже на попіл. Всі вони дуже сильно обгоріли і для остаточних висновків знадобиться ДНК – експертиза.

“Припускаємо, що мати тримала дітей, обіймаючи та притискаючи до грудей”, – пише Болвінов.

Криміналісти збирають матеріал для проведення ДНК експертизи

Рештки людей, які згоріли в будинку

Раніше Інформатор повідомляв, що росіяни скерували на Кривий Ріг ракету. Також ми писали, що ворог вдарив по кафе на Харківщині і вбив більш ніж 50 людей.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору