Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі пенсіонерка “під прикриттям” закликала ворога захопити Дніпропетровську область: що вирішив суд

60-річна мешканка Кривого Рогу, за допомогою соцмережі закликала українців підтримати захват росіянами Донецької та Дніпропетровської областей, Ці території вона вважала російськими. Діяла під чужим ім’ям. Колаборантку затримали та засудили.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Жовтневий районний суд Кривого Рогу  та Єдиний реєстр судових рішень, 60-річна мешканка Дніпра у соціальній мережі “вконтакті” під чужим ім’ям підтримувала російську агресію проти України та закликала до зміни державних кордонів.

Ось її вислови: “Наконец хорошие новости из Соледара! Скоро Донецкая область вернется в состав России. Ждем потом освобождение Днепропетровской области, верим в войска РФ Поддерживайте наших ребят, помогайте им, не сидите в тени. Больше помощи, быстрее Днепропетровск станет единим с РФ”, Ждем освобождение русскими ВДВ, тогда и вернем русское наследие Днепропетровска. Самое время освобождать Днепропетровскую область от укробендер”, “Бандеровцы будут выгнаны с территорий оккупированных украинской властью. Вставай, вперед, победа будет за нами, Днепропетровск- это РФ”.

Жінку затримали. Гаджети з яких вона писала, вилучили на експертизу. Відповідно до висновку експерта ННЦ «Інститут судових експертиз”, дії затриманої були направлені на підрив основ державності, бо у вказаному коментарі містяться висловлювання, виражені у формі публічного заклику зміни меж території України.

На суді жінка своєї провини не визнала.

Розглянувши всі обставини справи, суд призначив обвинувачуваній покарання у вигляді 5 років позбавлення волі без конфіскації майна.

Вирок може бути оскаржений протягом тридцяти днів з дня його проголошення до Дніпровського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги через Жовтневий районний суд м. Кривого Рогу.

Раніше Інформатор писав про те, що

Раніше Інформатор розповідав, що СБУ у Дніпропетровській області викрила двох колаборантів, які підтримували росію. Також ми писали, що двоє колаборантів з Кривого Рогу підтримували країну-агресора.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору