Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

“Немає міста Дніпра”: у Кривому Розі засудили чоловіка, який підтримував росію

Вже майже 2 роки в Україні йде повномасштабна війна і Кривий Ріг неодноразово потерпав від ворожих обстрілів. Але й досі в місті виявляють прихильників країни-агресора. Так, у Кривому Розі засудили містянина, який відкрито підтримував у соцмережі захоплення ворогом українських міст.

Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень, – передає Інформатор.

Так, 13 грудня містянин розмістив на особистій сторінці у забороненій соцмережі “Одноклассники” публікацію із зображенням російських військових та написом: “Марьинка вернулась в родную гавань к России! “Мы взяли Марьинку! Русские бойцы показаи униальные кадры…”. А також публікацію з російського інформаційного ресурсу: “Днепр! Вставай!” із зображенням військовослужбовців зс фр та написом наступного “Нет города Днепр”.

Крім того містянин додав до посту коментар: «Запорожье вернётся к России!».

Вказані публікації містять прямі публічні заклики до підтримки дій держави-агресора рф, її очільника  путіна та її збройних формувань у проведенні війни в Україні.

Таким чином, криворіжець публічно закликав підтримувати росію і її загарбницьку війну.

Правоохороці скерували справу диванного колаборанта до суду.

23 січня Жовтневий суд визнав фігуранта винним і призначив йому покарання у виді позбавлення права обіймати посади в органах державної влади, державного управління, місцевого самоврядування та займатися діяльністю, пов’язаною з наданням публічних послуг строком на 10 років.

Раніше Інформатор розповідав, що СБУ у Дніпропетровській області викрила двох колаборантів, які підтримували росію. Також ми писали, що двоє колаборантів з Кривого Рогу підтримували країну-агресора.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору