Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Армія рф вдарила по продуктовому магазину на Харківщині: відомо про 48 загиблих, серед них 6-річний хлопчик

Черговий показово жорстокий злочин вчинили росіяни 5 жовтня на Харківщині. Вони вдарили ракетою по звичайному продуктовому магазину. Це був абсолютно свідомий теракт.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на офіційний telegram канал президента України Володимира Зеленського, атаку здійснили по Купʼянському району на Харківщині. Станом на цей час відомо про більш ніж 48 загиблих. Серед них є дитина, 6-річний хлопчик. Також відомо про 6 поранених – також одна дитина, дівчинка. Розбір завалів триває.

Розбір завалів триває.

Розбір завалів триває.

Як написано у повідомленні: “російський терор треба зупинити. Усі, хто допомагає Росії обходити санкції, злочинці. Усі, хто підтримує Росію досі, підтримує зло. Цей і подібні теракти потрібні Росії лише для одного: зробити свою геноцидну агресію новою нормою для всього світу. І я дякую кожному лідеру, кожному народу, який підтримує нас у захисті життя!”.

Раніше Інформатор писав про те, що стали відомі наслідки ракетного удару по Криворіжжю та про те, що що росіяни атакували Дніпропетровщину снарядами “Ураган”

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору