Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В лікарні Дніпра від отриманих в бою поранень помер робітник комбінату “АрселорМіттал Кривий Ріг”

22 січня 2024 року в обласній лікарні ім. Мечникова помер боєць з Кривого Рогу Іван Пілюгін. Причиною смерті стали поранення, які Іван отримав під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Опитне Донецької області. До повномасштабного вторгнення чоловік працював на комбінаті “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу підприємства.

Як написано у повідомленні, у мирному житті Іван Пілюгін працював у доменному цеху № 1. Колеги згадують, що від початку свого працевлаштування до цеху у 2005 році він виявляв цікавість до доменної справи, прагнув постійно навчатися, пізнавати різні спеціальності, вдосконалюватися. І це підтверджує його трудовий шлях – спочатку він був бункерувальником доменних печей, потім працював слюсарем-ремонтником, а з 2017 року став водопровідником ДП.

“Нам усім, хто працював поряд з Іваном Пілюгіним, дуже важко усвідомлювати, що його вже немає, що він вже ніколи не зайде до цеху, не привітає колег, не подарує свою усмішку, адже він завжди був на позитиві. Іван був відкритою, щирою людиною, завжди готовою допомогти, якщо треба. А ще він був душею компанії, довіряв людям, ставився до усіх з відкритим серцем. Івана ми запам’ятаємо висококласним спеціалістом, який постійно прагнув більшого, тому і навчався новому. Він із завзяттям та цікавістю брався за нову справу та усе доводив до кінця. Війна, на жаль, забирає найкращих» – сказано у некролозі.

Інформатор висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Раніше Інформатор писав про те, що на війні загинув ексгравець ФК “Кривбас” Сергій Рожок. Також повідомлялося про те, що на війні загинув відомий актор з Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору