Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Вагітна наречена втратила чоловіка: на війні загинув металург з Кривого Рогу

16 січня загинув боєць з Кривого Рогу Олександр Андрейченко. 13 січня захисник отримав смертельні поранення в боях біля Очеретяного Донецької області. Через три дні чоловік помер. У Олександра залишилася наречена при надії.

Повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

До лав ЗСУ Олександр Андрейченко приєднався на початку 2023 року. А у цивільному житті Олександр працював вибивальником відливок у фасонно-сталеливарному цеху Ливарно-механічного заводу на “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

“Понад рік він працював поряд з нами, але в цеху вже встигли полюбити його за добре серце, відкритість та працьовитість, – говорить старший майстер ФСЛЦ Євген Кайко. – Одразу було помітно, що Олександр хоче розвиватися у професії, що це надійна та відповідальна людина. Його цінували і поважали у колективі. Ми просто шоковані цією втратою. Наші серця відмовляються вірити, що ми вже більше ніколи не побачимо цю світлу молоду людину”.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв про загибель на Запорізькому напрямку стрільця-санітара з Криворіжжя. Також ми писали, що у госпіталі від поранень загинув молодий боєць з Дніпропетровської області.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору