Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На Харківщині загинув співробітник “АрселорМіттал Кривий Ріг”

24 січня зупинилося серце бійця з Кривого Рогу Миколи Бішарова. Захисник загинув в боях поблизу Іванівки Харківської області. У цивільному житті Микола працював формувальником ручного формування у фасонно-сталеливарному цеху Ливарно-механічного заводу.

Повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

В цех Микола Бішаров прийшов у 2022 році. За короткий час він встиг зарекомендувати себе перспективним та старанним працівником. Про нього казали «майбутнє цеху».

«Обдарована, працьовита, відкрита та добра людина, – говорить про Миколу заступник начальника ФСЛЦ з виробництва Дмитро Демков. – З ним завжди було легко спілкуватися, він миттєво все схоплював, намагався постійно самовдосконалюватися. Завжди був у гарному настрої, Микола хотів працювати якісно, і йому можна було довірити найскладніші завдання. Ми мали плани щодо його подальшого кар’єрного зростання. Серед найкращих тут, я впевнений, що він і на фронті був серед найсміливіших. На жаль, саме таких героїв у першу чергу і забирає війна. Микола Бішаров був, є і буде гордістю цеху. Він назавжди залишиться жити у нашій пам’яті».

Солдат Микола Бішаров загинув 24 січня 2024 року

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв про смерть на війні екс-гравця ФК “Кривбас” Сергій Рожок. Також ми писали, що на війні загинув відомий актор з Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Нагору