Під час артилерійського обстрілу загинув співробітник “АрселорМіттал Кривий Ріг” Станіслав Фролков. Серце захисника зупинилося 30 грудня 2023 року біля Білогорівки у Луганській області. Він служив стрільцем-зенітником.Повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу підприємства.

Чоловік понад 20 років працював на “АрселорМіттал Кривий Ріг” електрозварником ручного зварювання в цеху ремонту енергетичного устаткування.

“Захисник був асом у зварній справі, мав персональне клеймо зварника. Йому довіряли найскладніші завдання, – кажуть колеги.

Станіслав займався спортом, мріяв надалі стати офіцером, тож не вагався ані хвилини, коли прийшла повістка. Захисника мобілізували до лав ЗСУ 1 грудня 2022 року.

«Ми назавжди запам’ятаємо Станіслава як добру, щиру, відкриту людину, – говорить старший майстер ЦРЕУ Дмитро Зарічний. – Він завжди викладався по максимуму. Станіславу я довіряв, як собі, адже знав, що його майстерність та відповідальність – це найкраща гарантія того, що складна робота буде виконана на відмінно. Він завжди допоможе, підтримає, підкаже. Ми втратили більше, ніж просто колегу. Такі люди – золотий фонд нашого підприємства. Ще й досі складно прийняти те, що Станіслав вже ніколи не повернеться до нас».

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор писав, що на Запорізькому напрямку загинув стрілець-санітар з Криворіжжя. Також ми повідомляли про загибель на війні колишнього гравця ФК “Кривбас”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook