Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У госпіталі від поранень загинув молодий боєць з Дніпропетровської області

Під час важкого бою поблизу населеного пункту Новоселівське Луганської області Денис Березюк з Марганецької громади отримав серйозне поранення. На жаль, молодого чоловіка врятувати не вдалося і 22 січня серце захисника зупинилося в госпіталі, де його лікували. Денису Березюку назавжди 23.

Повідомляє Інформатор із посиланням на групу Марганецької громади у facebook.

Денис Дмитрович – це справжній приклад мужності та відваги. В свої 23 роки він зробив досить великий внесок в майбутню Перемогу українського народу над росією і за це віддав найцінніше – життя.

Денис закінчив Відокремлений структурний підрозділ
«Марганецький фаховий коледж НТУ «Дніпровська політехніка» та отримав диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю “Підземна розробка корисних копалин”. В 2019 році влаштувався на Марганецький гірничо-збагачувальний комбінат підземним машиністом конвеєра на шахту №14/15.

У 2020 році Денис Дмитрович вступив до лав Збройних сил України для проходження строкової військової служби, а через рік його було звільнено в запас.

24 лютого 2022 року командира 3-го відділення взводу інженерної розвідки інженерно-саперної роти групи інженерного забезпечення, молодшого сержанта Дениса Дмитровича Березюка мобілізовано до лав ЗСУ.

“Ми повинні завжди пам’ятати, якою дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя та незалежність України. Вічна і світла пам’ять Захиснику України”, – йдеться у повідомленні.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Олена Шевченко 

Нагору