Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У річці Інгулець потонув рибалка

4 лютого під Кривим Рогом у селі Кудашівка місцеві мешканці побачили як у річці Інгулець тоне чоловік. Подія відбувалася поблизу мосту. Свідки події викликали рятувальників.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, 4 лютого о 15:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від мешканців села Кудашівка, що поблизу моста у річці Інгулець тоне людина.

По прибуттю на місце події фахівці ДСНС встановили, що місцевий мешканець на гумовому човні витягнув чоловіка (попередньо, рибалив на річці) без свідомості з водойми та знаходиться на відстані 70 метрів від берега.

Співробітники Служби порятунку за допомогою човна та рятувальних мотузок витягли гумовий човен з двома чоловіками на берег.

Чоловіка без свідомості 1981 року народження передали працівникам екстреної медичної допомоги для проведення невідкладної допомоги.

На жаль, медики констатували його смерть.

На жаль, медики констатували смерть чоловіка, 1981 року народження.

На жаль, медики констатували смерть чоловіка, 1981 року народження.

Причини події з’ясовують.

Раніше Інформатор писав про те, що  у Центрально-Міському районі Кривого Рогу потонув хлопчик. Також повідомлялося про те, що на Дніпропетровщині хлопчик впав з надувного матрацу і потонув.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору