Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Забрали з інфарктом, а прийшла з пирогами: у Кривому Розі вдячна пацієнтка швидкої завітала до медиків

30 грудня 2023 року у Кривому Розі на вулиці літня жінка втратила свідомість. Свідки події викликали швидку допомогу. Вже через декілька хвилин бригада швидкої вже була на місці події.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на співробітника підстанції швидкої допомоги Анатолія Бієвського, 23 грудня 2023 року у Кривому Розі у людному місці літня жінка втратила свідомість. Перехожі викликали швидку. Під’їхала бригада, яка була найближче до місця події. Молода фельдшер діагностувала у пацієнтки гострий інфаркт міокарда з кардіогенним шоком. Зважаючи на важкий стан жінки, медикиня викликала більш досвідчених колег.

Після надання невідкладної допомоги в стабільно важкому стані хвору відвезли до реанімаційного кардіологічного відділення профільної лікарні.

І ось приємна зустріч. Днями колишня хвора завітала до своїх рятувальників з вдячністю і власноруч приготованим пирогом.

Як пише автор посту, дивлячись на неї не скажеш, що вона тільки що вийшла з реанімації.

“Жінка прийшла подякувати “лікарю”, який весь час до лікарні спостерігав за нею та просив не ,…заплющувати очі…”, зберігаючи під час транспортування постійний контакт з хворою. Завдяки Олександру Валеріановичу Лапіну, його професіоналізму вона зараз жива і сьогодні пригощає нас пирогом, спеченим особисто на знак великої та щирої подяки нашим медикам!!!” – сказано у дописі.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області медики швидкої врятували чоловіка з важкою внутрішньою кровотечею. Також повідомлялося про те, за скільки хвилин швидка допомога в Україні має приїхати на виклик.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору