Курятина – найдоступніший м’ясний продукт, який можна зустріти на полицях українських крамниць. Але якщо у звичайному вигляді вона вже набридла родині, її можна приготувати інакше. Наприклад в азійському стилі у кисло-солодкому соусі.
Інформатор пропонує рецепт.
Курка по-азійськи у кисло-солодкому соусі
Продукти
- 600 г курячої грудки
- 1/2 подрібненої цибулі
- 120 г кетчупу
- 2 столові ложки солоного соєвого соусу
- 1 столова ложка меду
- 1 чайна ложка табаско
- 2 чайні ложки соняшникової олії
- 1 чайна ложка насіння кунжуту
- 25 г борошна
- сіль перець
Приготування
Курячу грудку нарізати кубиками, покласти в миску, додати борошно і перемішати.
У сковороді розігріти олію і обсмажити цибулю 3 хвилини.
Додайте курку і дайте підрум’янитися протягом 5 хвилин.
Тим часом у миску покладіть кетчуп, соєвий соус, мед і табаско, потім перемішайте та полийте курку.
Приправити сіллю і перцем і варити 10 хвилин, помішуючи.
Після готовності посипте кунжутом і подавайте блюдо з куркою з кисло-солодким соусом.
Раніше Інформатор писав про те, як приготувати курку по-філіппінськи. Також ми розповідали про те, як приготувати курку-гриль за рецептом Леді Гага.
Читайте нас у Facebook, Telegram та Viber
Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook
Альона Свірідова