Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Смачно та незвично: курка по-азійськи з кисло-солодким соусом

Курятина – найдоступніший м’ясний продукт, який можна зустріти на полицях українських крамниць. Але якщо у звичайному вигляді вона вже набридла родині, її можна приготувати інакше. Наприклад в азійському стилі у кисло-солодкому соусі.

Інформатор пропонує рецепт.

Курка по-азійськи у кисло-солодкому соусі

Продукти

  • 600 г курячої грудки
  • 1/2 подрібненої цибулі
  • 120 г кетчупу
  • 2 столові ложки солоного соєвого соусу
  • 1 столова ложка меду
  • 1 чайна ложка табаско
  • 2 чайні ложки соняшникової олії
  • 1 чайна ложка насіння кунжуту
  • 25 г борошна
  • сіль перець

Приготування

Курячу грудку нарізати кубиками, покласти в миску, додати борошно і перемішати.

У сковороді розігріти олію і обсмажити цибулю 3 хвилини.

Додайте курку і дайте підрум’янитися протягом 5 хвилин.

Тим часом у миску покладіть кетчуп, соєвий соус, мед і табаско, потім перемішайте та полийте курку.

Приправити сіллю і перцем і варити 10 хвилин, помішуючи.

Після готовності посипте кунжутом і подавайте блюдо з куркою з кисло-солодким соусом.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати курку по-філіппінськи. Також ми розповідали про те, як приготувати курку-гриль за рецептом Леді Гага.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору