Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Дніпропетровській області у січні двоє малят народилися не в лікарні

У служби екстреної допомоги Дніпропетровської області відкрито рахунок малюків, які народилися поза лікарнею. Це хлопчики. Обидва здорові й чудово себе  почувають.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на співробітницю екстреної медичної допомоги Дніпропетровської області Ларису Буданцеву.

18.01.2024 року о 09:40 на пульт “103” надійшов виклик з Верхньодніпровського району. Повідомлялося про четверту вагітність і передчасні пологи у жінки 36 років. На виклик виїхала бригада Кам’янської станції екстреної допомоги.

Прибувши на виклик, медики дома без ускладнень прийняли пологи, виконали первинний туалет новонародженого, обробили пуповину. На світ народився живий доношений здоровий хлопчик. Породілля та дитину в задовільному стані відвезли до пологового будинку.

20 січня о 06:50, за законом парності, надійшов виклик про четверті пологи у жінки 30-ти років в Криничанському районі. Під час транспортування у вагітної розпочались стрімкі пологи й також народився здоровий доношений хлопчик. Обох відвезли до пологового будинку.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області лікарі в домашніх умовах прийняли пологи у неповнолітньої дівчини. Також повідомлялося про те, що жінка  Дніпропетровщини народила 9-ту дитину у кареті “швидкої”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Альона Свірідова

Нагору