Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Дніпропетровській області жінка народила дев’яту дитину у кареті швидкої допомоги

Народна мудрість каже: “Смерть та родини не питають години “.  Інколи народжувати жінкам доводиться у не зовсім звичних умовах. Карета швидкої допомоги з фельдшером у цьому випадку – не гірший варіант.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на завідувача підстанції в обласному центрі екстреної медичної допомоги Володимира Гробового, 19 травня о 13:33 на пульт екстреної медичної допомоги надійшов виклик з смт Томаківка. Повідомлялося, що у жінки зі строком вагітності 40 тижнів почалися перейми. На виклик виїхала бригада ЕМД.

Прибувши на місце виклику, фельдшер оглянув породіллю та вирішив везти її у лікарню Дніпра. Але так сталося, що на під’їзді до медичного закладу молодому медику довелося вперше в його практиці прийняти пологи. На світ з’явилася дівчинка, дев’ята дитина у цій сім’ї. Матері та новонародженій була надана кваліфікована допомога. Після чого їх обох доставили в пологове відділення обласного центру родинного здоров’я в задовільному стані.

Попри важку ситуацію в країні, на світ з’являються Українці. Інформатор щиро вітає новонароджену, її маму та всю сім’ю, та бажає їм міцного здоров’я, миру та родинного щастя.

Раніше Інформатор писав про те, що у пологовому будинку Дніпра народилася трійня, та про те, які імена обирали для своїх новонароджених малюків українці у 2022 році

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору