Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі клієнт зламав руку адміністратору кафе “Офшор”: що вирішив суд

19 грудня 2022 року, близько 10:00 в кафе “Офшор” на Зарічному завітала компанія з трьох осіб. В одного з чоловіків виник конфлікт з адміністратором кафе. В ході сварки, перейшовши з приміщення закладу на вулицю, нападник штовхнув адміністратора, через що останній отримав серйозний перелом руки і садна.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Реєстр судових рішень.

Вони, замовивши пляшку коньяку, сіли за стіл в приміщенні кафе та протягом тривалого часу розпивали спиртні напої, при чому голосно спілкувалися між собою та періодично виходили з кафе на перекур. В цей же день приблизно о 12:00, до приміщення “Офшору” прийшов адміністратор. Перебуваючи біля барної стійки компанія голосно спілкувалася та лаялася, за що отримали зауваження від адміністратора кафе. В результаті чого між ними виник конфлікт, в ході якого адміністратор повідомив в поліцію на лінію «102» про поведінку клієнтів в приміщенні кафе.

Чекаючи на вулиці прибуття поліції, до адміністратора підійшов чоловік, з яким була сварка і почав штовхати та боротися з працівником кафе. В результаті бійки, адміністратор впав на свою руку і отримав закритий перелом, вивих, а також садно на плечі.

На судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину.

16 червня 2023 року, Жовтневий суд визнав нападника винним і призначив покарання у виді громадських робіт строком 150 годин.

Олена Шевченко

Нагору