Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На війні загинув батько трьох дітей і співробітник “АрселорМіттал Кривий Ріг”

31 грудня 2023 поблизу населеного пункту Борова Харківської області загинув криворіжець Сергій Горбей. Боєць служив заступником командира медичної роти, мав звання капітан. Під час бойових дій він отримав поранення, несумісні з життям. У Сергія Горбея залишилися дружина Юлія та троє дітей.

Повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу підприємства.

Мобілізували Сергія Горбея у лютому 2023 року. У цивільному житті Сергій працював слюсарем з КВП та А департаменту автоматизації технологічних процесів «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Як розповів начальник дільниці Прокатний цех № 3 ДАТП Валерій Шевчук, Сергій Горбей був висококласним фахівцем і хорошою людиною. «Я працював разом із Сергієм не дуже довго, з 2021 по 2023 рік, – розповідає Валерій. – І протягом цього часу жодного разу не чув, щоб він навіть голос підвищив. Завжди спокійний, врівноважений, він будь-якої миті був готовий допомогти. Сергія дуже поважали колеги по ДАТП і працівники прокатного цеху № 3, в якому він обслуговував контрольно-вимірювальні прилади. І робив це дуже якісно. Від точності показників цих приладів залежить робота цеху, його продуктивність, якість прокатної продукції. Сергій сумлінно виконував усі завдання. Він був ініціативним працівником, брався за справи будь-якої складності та доводив їх до кінця. І його досвід ставав йому у пригоді. Слова ж бойових товаришів під час поховання ще раз підтвердили все найкраще, що ми знали про Сергія. Гірка, невиправна втрата для всіх нас».

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор розповідав, що рятуючи побратима, на війні загинув боєць з Криворізького району. Також ми писали, що на війні загинув доброволець з Криворіжжя.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Нагору