Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мешканка Дніпропетровської області через інтернет “розвела” чоловіка на великі гроші

Мешканка Солонянського району Дніпропетровської області створила в інтернеті фейковий акаунт. Вона заповнила його фотографіями іншої жінки та з чужим ім’ям. Таким чином вона познайомилася з молодим чоловіком та стала з ним спілкуватися.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, у квітні 2022 року 28-річна мешканка Солонянського району створила акаунт у соціальній мережі та заповнила його фотографіями іншої дівчини.

Під чужим ім’ям вона познайомилася з 21-річним чоловіком та стала з ними спілкуватися, а через деякий час звернулась з проханням допомогти їй грошима на лікування. Не сумніваючись в її щирості, потерпілий перерахував «коханій» 236 тисяч гривень. Таким же чином “наречена”  також ошукала і матір чоловіка – видурила у жінки майже 60 тисяч гривень.

Зловмисницю затримали та зібрали докази шахрайства. Жінці повідомили про підозру. Їй загрожує до 8 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Поліція Дніпра звертається до громадян бути обачними під час онлайн знайомств. Ставте новим знайомим якнайбільше питань, перевіряйте інформацію та дані, які вам повідомляють у мережі, щоб упевнитись в існуванні людини та їхніх добрих намірах.

Раніше Інформатор писав про те, що криворізьки шахраї обманювали громадян через платформу OLX. Також повідомлялося про те, що шахраї з Кривого Рогу “затягували” переселенців в азартні ігри і видурювали з них гроші.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору