Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Рятуючи побратима, на війні загинув боєць з Криворізького району

«На щиті» додому повертається Іван Миколайович Візнюк з села Вільне Криворізького району. Захиснику було 40 років. Серце Івана Миколайовича зупинилося 13 січня під час бойового завдання, коли він рятував  побратима в районі населеного пункту Калинівка Донецької області біля міста Часів Яр.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Лозуватську сільраду.

Іван Миколайович народився в селі Миколаївка, Казанківського району Миколаївської області. Закінчив Миколаївську середню школу. З 2001 по 2002 рік проходив військову службу в 79-му окремому аеромобільному полку у місті Миколаїв. З 2003 по 2008  роки Іван Візнюк працював на підприємстві ПАТ « АрселорМіттал Кривий Ріг».

У 2022 році бійця залучили до виконання державних контрактів для потреб ЗСУ, Нацгвардії та прикордонних військ у місті Києві. На захист рідної землі Іван Візнюк став 15 вересня 2022 року. Служив у 56-й окремій мотопіхотній Маріупольській бригаді старшим водієм.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Прощання з полеглим воїном відбудеться 19 січня 2024 року о 12:00 год. на площі біля Вільненського БК. Формування «живого коридору» розпочнеться об 11:30 год.

Раніше Інформатор писав про т, що перебуваючи у відпустці помер боєць з Дніпропетровщини. Також повідомлялося про те, що на війні загинув доброволець з Криворіжжя.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору