Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Астрологічний прогноз на 18 січня: що приготували зірки для всіх знаків Зодіаку

18 січня астрологи називають вдалим днем. Фахівці вказують, що будь-які справи, що пов’язані з грошима, примноженням доходу краще перенести саме на цей день. 18 січня – це день, коли більшість людей опиниться між відчуттям лінощів та бажанням зробити щось важливе. Не варто боротися з позивами душі. Варто згадати, що затишок та комфорт такі ж важливі, як грошовий успіх, тому можете провести день з близькими людьми. 

Інформатор розповість, що зірки приготували для всіх знаків Зодіаку.

Овен

День сприятливий для очищення – як морального, так і фізичного: є сенс позбутися думок і переконань, які вже не відповідають вашому світогляду.

Телець

Нові починання доволі швидко принесуть не лише вагомі дивіденди, але й популярність у професійних колах, тож не варто гаяти дорогоцінний час, а разом з ним – і щасливий шанс.

Близнята

Успіху зможуть досягти ті представники знака, які дотримуватимуться заздалегідь складеного плану, не пропускаючи жодного з його пунктів і на жоден крок не відступаючи від них.

Рак

День обіцяє успіх у всіх життєвих сферах, але особливо варто звернути увагу на фінансову: велика ймовірність отримати пропозицію про співпрацю, яка принесе вагомий прибуток.

Лев

День сприятливий для зустрічей із друзями чи родичами – особливо тими, кого ви давно не бачили: спілкування з ними принесе багато приємних емоцій – не варто від них відмовлятися.

Діва

Людина, з якою ви – багато в чому з власної провини – примудрилися посваритися, виявить побажання помиритися: бажано дати собі – і їй – шанс на відновлення взаємин із чистого аркуша.

Терези

День сприятливий для давно назрілих змін – як професійних, так і життєвих: найголовніше в цьому – зробити перший крок, далі рухатися до поставленої мети буде набагато легше.

Скорпіон

На роботі треба займатися виконанням своїх безпосередніх обов’язків, не влізаючи в суперечки – та сварки – зі своїми колегами: навіщо витрачати час і сили на те, що не має жодного значення.

Стрілець

Почавши роботу над важливим завданням, яке, на перший погляд, може здатися вам нерозв’язним, подумайте про те, хто може допомогти вам у цій справі – серед ваших знайомих такі “чарівники” знайдуться.

Козоріг

День сприятливий для того, щоб проаналізувати вчинки, здійснені останнім часом, і зробити з них висновки – це допоможе вам врахувати помилки та зрозуміти, як краще діяти далі.

Водолій

У суперечці далеко не завжди народжується істина – найчастіше вона стає причиною серйозного конфлікту, який розсварить вас із близькою людиною: можливо, замість того, щоб іти на принцип, краще поступитися?

Риби

Вам не вдасться проаналізувати ситуацію, враховуючи всі доводи “за” і “проти”, тому рішення, ухвалене на підставі таких роздумів, найімовірніше, виявиться помилковим – його варто відкласти на деякий час.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору