Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Лікарі борються за життя дитини: наслідки ворожої атаки по Дніпропетровській області

Протягом 17 січня армія рф обстрілювала Нікопольщину близько 15-ти разів. Ворог бив з артилерії та запустив на мирну Марганецьку громаду 12 дронів-камікадзе. Постраждали двоє хлопців. 

Повідомляє Інформатор із посиланням на голову Дніпропетровської облради Миколу Лукашука.

Один із безпілотників вдарив по цивільному авто у Марганецькій громаді. Постраждав 19-річний молодий чоловік та 13-річний хлопчик. Першого у стані середньої тяжкості доставили до лікарні. На жаль, дитина отримала важкі поранення, лікарі намагаються врятувати життя хлопчика.

Також під удар потрапили Нікополь, Покровська та Мирівська громади. В райцентрі зачепило магазин та будівлю. У Мирівській громаді пошкоджений газогін та лінія електропередачі.

В інших громадах області день минув без обстрілів.

“Російські терористи навмисне спрямовують зброю на мирне населення, на наших дітей. Їх тактика у тому, аби залякати та зневірити нас. Але окупанти не розуміють – щодня в українців лише міцніє ненависть до неадекватного сусіда”, – пише Лукашук.

Раніше Інформатор повідомляв про вибух у Дніпропетровській області. Також ми писали, що у Дніпропетровській області від російського обстрілу постраждав 42-річний чоловік.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

 Олена Шевченко

Нагору