Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Нажився на військових: у Кривому Розі посадовець продав 3 тисячі неякісних аптечок для ЗСУ

У Кривому Розі директор комунального підприємства взявся поставляти аптечки для ЗСУ. Однак виявилося, що вони недоукомплектовані медичними препаратами.  Крім того, ціна таких необхідних українським воїнам речей була вдвічі вищою ринкової.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, у 2022 році у Кривому Розі 61-річний директор комунального підприємства уклав договір про постачання 3-х тис. універсальних аптечок для потреб військових частин Кривого Рогу та інших органів, працівники яких залучені в обороні країни. Виявилися, що поставлені аптечки є  недоукомплектованими медичними препаратами, а їх ціна вдвічі вища за ринкову. Тобто посадовець розтратив майно громади на суму понад 3,4 млн. гривень.

Службовцю повідомлено про підозру. Йому загрожує кримінальна відповідальність у вигляді від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Раніше Інформатор писав про те, що  у Кривому Розі тендер на право здійснення пасажирських перевезень виграла фірма із недооформленими документами. Також повідомлялося про те, що у Дніпропетровської області попередили розкрадання держбюджету.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору