Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі у дворі на авто впало дерево: керуюча компанія відшкодувала збитки

18.09.2022 року у Кривому Розі у дворі будинку по вулиці Соборності стався прикрий інцидент. На припаркований там автомобіль Chevrolet впало дерево та серйозно його пошкодило. Компанія, що керує, не захотіла платити збитки. Власник звернувся до суду. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Єдиний реєстр судових розслідувань, одразу після події власник машини викликав поліцію, яка зафіксувала факт та склала відповідний акт.

Оскільки дерево знаходилося фактично на прибудинковій території, чоловік. через суд,  звернувся до керуючої компанії “Стісервіс-КР” та Департаменту розвитку інфраструктури міста Криворізького міськвиконкому, який є балансоутримувачем багатоквартирних будинків Кривого Рогу, за відшкодуванням збитків – 29110,12 гривень з “Сітісервіс-КР” та 13992,40 гривень з міськвиконкому. Обидві організації переконували, що не мають відношення до злощасної рослини, а тому платити відмовлялися.

Суд уважно розглянув всі юридичні колізії вказаної справи, взяв до уваги думку експертів та виніс рішення стягнути з  компанії “Сітісервіс-КР” на користь позивача 29110,12 гривень та ще 13992,40 гривень судових витрат, з яких: 13000,00 гривень на правову допомогу й 992,40 гривень сплачений судовий збір.

В задоволенні іншої частини позовних вимог відмовити.

Раніше Інформатор писав про те, хто повинен платити, якщо на автомобіль впало дерево. Також повідомлялося про те, як у Кривому Розі сухе дерево ледь не зруйнувало будівлю.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору