Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Журналіст з Кривого Рогу встановив рекорд України

6 січня 2024 року криворіжець Олег Пономарьов встановив рекорд України в екстремальній номінації – «Найтриваліший час перебування по груди у холодній воді взимку з декламуванням віршів». Рекорд зареєстрували на Водохреще у Києві. Олег Пономарьов просидів у крижаній воді 30 хвилин декламуючи свої авторські вірші.

Про це журналіст і поет Олег Пономарьов розповів в ефірі національного телемарафону, – передає Інформатор.

Олег Пономарьов займається моржуванням 15 років, уже долучив до гартування всю свою родину – дружину та п’ятеро дітей (троє синів та дві доньки).

Два роки тому чоловік навіть записав відео для встановлення рекорду. Сидів у воді 40 хвилин, а перед цим довго тренувався.

Рекорд Олег Пономарьов присвячує пам’яті Заслуженого тренера України, засновника бійцівського клубу «Барс», Володимиру Коржаку, з яким товаришував багато років. Саме Володимир Коржак познайомив Олега Пономарьова із моржуванням. Журналісту 56 років, 20 з яких він присвятив моржуванню.

Рекорд встановили в спортивно-розважальному комплексі Екстрім-парк X-PARK у Києві на острові Муромець.

Вітаємо рекордсмена і бажаємо здоров’я та нових перемог.

Раніше Інформатор повідомляв, що молода викладачка криворізького вишу встановила Національний рекорд. Також ми писали, що криворіжанка Наталя Мудрик увійшла до Книги рекордів України за найдовший Ґердан для носіння.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору