Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Плавець з Дніпропетровської області побив світовий рекорд, який тримався 10 років

Спортсмен Антон Коль з Дніпра приймає участь у Чемпіонаті світу 2023 з параплавання. Він встановив світовий рекорд у запливі серед чоловіків на 200 м вільним стилем із часом 4:57,31. Попередній рекорд було встановлено більше 10 років тому. Крім того, спортсмени з Дніпропетровщини отримали ліцензії на Олімпійські Ігри – 2024.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пост голови Дніпропетровської облради Миколу Лукашука.

Разом з іншими нашими спортсменами Антон зараз бере участь у Чемпіонаті світу 2023 з параплавання, який триває у британському Манчестері. Українську команду представляють 42 спортсмени, з яких четверо – вихованці комунального закладу Дніпропетровський регіональний центр з фізичної культури і спорту «Інваспорт» Дніпропетровської обласної ради: Антон Коль, Ірина Пойда, Ганна Стеценко та Дмитро Ванзенко.

Вони на сьогодні завоювали 2 золоті медалі, 4 срібних та одну бронзову. Отже, вже три ліцензії на Паралімпійські Ігри-2024 у Парижі для Збірної України наші спортсмени здобули.

Спортсмени на Чемпіонаті Світу

Антон Коль побив рекорд, який тримався 10 років

Раніше Інформатор повідомляв, що молода викладач з Кривого Рогу становила Національний рекорд. Також ми писали, що у Кривому Розі сплели найбільший плед в Україні.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

 

Нагору