Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

16-річний хлопець зі спільником напали та пограбували родину з Дніпропетровської області

В ніч з 2 та 3 серпня, у Павлограді в одному з будинків стався напад на чоловіка та його матір. 16-річний хлопець зі спільником напали на них з ножем та пограбували. Після цього втекли з місця злочину.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

Як встановила поліція, нападники розбили вікно, забралися до будинку та стали погрожувати господарям кухонним ножем. Вони побили 60-річного чоловіка та змусили його 83-річну матір відати мобільний телефон і гроші в сумі близько 15 тисяч гривень.

Чоловіка з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні.

Поліцейські затримали 41-річного чоловіка та 16-річного хлопця та вручили повідомлення про підозру за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій), що передбачає до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Раніше ми розповідали, що у Довгинцівському районі чоловіка пограбували просто посеред вулиці. Писали, що у Криворізькому районі псевдополіцейські побили та пограбували людину та що неповнолітні побили і пограбували 37-річного чоловіка.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

Нагору