Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Мешканців Кривого Рогу просять не залишати автівки вздовж проїзної частини: у чому причина

Починаючи з ночі неділі і протягом 7, 8 та 9 січня 2024 року на території України, в тому числі Кривого Рогу, очікується різке похолодання і хуртовини. Сніговий покрив у місті може сягати до 30 см, а пориви вітру 15-20 м/с. На дорогах буде працювати снігоприбиральна техніка, тому мешканців просять не залишати автівки вздовж доріг.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Раду оборони міста.

У зв’язку зі штормовими поривами вітру мешканцям радять обмежити знаходження під гілками дерев, великими деревами та електричними дротами. Особливу увагу приділіть своїм дітям, поясніть їм небезпеку.

“Водії, будьте особливо уважні на дорогах, дотримуйтесь швидкісного режиму та рядності при керуванні транспортними засобами. Без особливої необхідності не користуйтесь особистим транспортом.
В місті буде працювати важка спеціалізована техніка. Тому не залишайте свої автівки припаркованими вздовж проїзної частини та на проїздах до дворових територій, це істотно полегшить і пришвидшить роботу з прибирання доріг міста”, – пише Олександр Вілкул.

Раніше Інформатор писав про те, як через застосунок “Дія” дізнатися де знаходиться найближчий Пункт Незламності. Також повідомлялося про те, що відділення Укрпошти перетворяться на Пункти Незламності. 

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору