Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Рецепт поциків: готуємо легку страву з цікавою назвою

Раніше, коли не було широкого вибору продуктів, люди вигадували цікаві рецепти з простих продуктів. Так до смаку прийшлася легка, поживна страва з сосисок, картопляного пюре, вафель та яєць. Ця страва має багато назв: поцики, пеньочки, кеглики.

Інформатор розповість, як приготувати поцики з інгредієнтів, які залишилися у холодильнику.

Для поциків вам знадобиться:

  • картопляне пюре
  • вафельні коржі
  • яйця сирі
  • сосиски

Приготування:

Розкладіть на вафельний корж тонким шаром картопляне пюре. Потім покладіть сосиски і згорніть у рулет. Далі розріжте отриману “ковбаску” на шматочки (довжиною приблизно 3 см).

Приготування поциків

В окремій посудині збийте яйця і занурте в нього отримані “пеньочки”, щоб яйце повністю його огорнуло.

Далі викладіть поцики на гарячу пательню з олією і обсмажте декілька хвилин з усіх сторін, щоб утворилася хрустка скоринка.

Хрустка закуска за 10 вилин

Раніше Інформатор розповідав, як приготувати тісто для смажених пиріжків. Також ми писали, як приготувати турецький хліб та курячі крученики з грибами.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко 

Нагору